ye-logo.v1.2

Бокс. Збірна України тріумфувала в Хмельницькому

Спорт 5201
Два дні в Хмельницькому відбувався міжнародний турнір з боксу
Два дні в Хмельницькому відбувався міжнародний турнір з боксу. Фото: автора

Федерація боксу Хмельницької області провела міжнародну матчеву зустріч, в якій взяли участь боксери з п’яти країн Європи.

На два дні Хмельницький перетворився на центр боксу. Саме в нашому місті пройшов міжнародний турнір, участь в якому взяли шість десятків спортсменів різного віку з України, Литви, Молдови, Румунії та Ізраїлю.

Серед учасників змагань були найсильніші боксери, чемпіони та призери чемпіонатів світу та Європи. «Збірна України на 80 відсотків була представлена вихованцями хмельницької ДЮСШ «Авангард» та спортклубу «Епіцентр». У перший день були попередні поєдинки, ну, а сьогодні – фінальні, - каже голова Хмельницької обласної федерації боксу Андрій Чумаков. – Вже в лютому з 15 по 21-е в нашому місті пройде чемпіонат України серед молоді. А тому на цій міжнародній матчевій зустрічі ми хотіли перевірити готовність наших хлопців, виправити усі помилки та відібрати склад збірної Хмельниччини для участі в першості України».

Вихованці заслуженого тренера України Анатолія Чумакова виграли не один фінал на турнірі в Хмельницькому.

А ось головний тренер молодіжної збірної України з боксу Леонід Лоївський розцінив турнір у Хмельницькому, як належну підготовку наших боксерів до офіційних міжнародних стартів. «Попереду у нас надзвичайно напружений змагальний графік, виступи на чемпіонатах Європи та світу, тому, саме завдяки подібним змаганням ми зможемо належним чином підготуватися до них та отримати хорошу бойову практику», - зазначив наставник збірної.

Румунам настільки сподобалося в Хмельницькому, що вони навіть у спортзалі не знімали шапки з тризубом.

У фінальних поєдинках в різних вікових групах та вагових категоріях не обійшлося без українців. Крім цього, чимало фіналів були суто українськими – хмельницько-тернопільськими або хмельницько-вінницькими. І, що, найцікавіше, деякі фінали завершилися нічиєю, а тому переможцями ставали обидва учасники фіналу. Ну, а в загальному, збірна Україна в Хмельницькому була кращою.

Хмельничанин Артур Рафаловський (у синьому) у фіналі здолав тернополянина Романа Фірмана.

Валерій Василевський (у синьому) з Хмельницького був кращим за боксера з Молдови.


Павло Кузьменчук (у червоному), який вже прославив Хмельницький на багатьох міжнародних змаганнях, у фіналі переміг Валерія Деліу з Молдови.

Участь у змаганнях з боксу взяли спортсмени з п'яти країн.

Нечисельні глядачі міжнародного турніри стали свідками доволі цікавих поєдинків.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую