ye-logo.v1.2

У Хмельницькому поліцейського, який сказав, що активіст “не дружить з головою”, відсторонили від роботи

Суспільство 7622

Наразі триває службова перевірка.

У Хмельницькому оператор служби "102", який прийняв повідомлення про правопорушення, замість того, щоб подзвонити диспетчеру, випадково набрав заявника. І в розмові сказав, що активіст, який чекає на патруль, “не дружить з головою”. Телефонна розмова вже набуває популярності в інтернеті, а “герой” оператор Сергій Адамович відсторонений від посади.

“Цей працівник мені одразу ж доповів про ситуацію, що склалась, - каже керівник Call-центру поліції Володимир Король. - Ми зразу його усунули від виконання обов'язків. Проводимо за цим фактом службову перевірку”.

Володимир Король зауважує, що вживання нецензурних слів і образа людей, котрі повідомляють про правопорушення, - це не нормальна практика Call-центру поліції. Працівники, які перебували на зміні того дня, пишуть пояснювальні з приводу ситуації, що склалась.

“Ми з'ясовуємо, що там відбувалось. Оператора, скоріш за все, усунуть від посади і переведуть в інший підрозділ, де не потрібно буде спілкуватися з громадянами”, - додає керівник Call-центру.

За його словами, усі працівники Call-центру — новачки у цій справі, які працюють з 26 грудня минулого року, тобто майже місяць. Штат на 44 робочих місця поки повністю не сформований, тут працює 32 людей.

Нагадаємо, 22 січня у Хмельницькому чоловік повідомив поліцію про порушення правил дорожнього руху по вулиці Соборній поблизу овочевого ринку. Чекаючи на патрульних, він кілька разів телефонував оператору. Розмову записав на диктофон, її виклали у мережу під назвою “Поліція Хмельницького. Перші розчарування”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую