ye-logo.v1.2

У Хмельницькому затримали чоловіка, який до смерті побив чернівчанина

Кримінал 1627
Злочинця, якого чернівецькі правоохоронці розшукували за вчинення тяжкого злочину, затримали у Хмельницькому
Злочинця, якого чернівецькі правоохоронці розшукували за вчинення тяжкого злочину, затримали у Хмельницькому. Фото: drohobych.com.ua

Чернівецькі правоохоронці оголосили зловмисника у розшук.

У Хмельницькому затримали 43-річного чоловіка за вчинення крадіжок. Як з'ясувалось, на початку року він скоїв тяжкий злочин у Чернівцях — до смерті побив місцевого мешканця.

“Підозрюваний родом із Херсонщини, раніше судимий, відбув покарання у вигляді 15 років позбавлення волі за вчинення угонів та крадіжок. Чернівецькі правоохоронці оголосили зловмисника у розшук за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, за що йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі”, - повідомляють у прес-службі поліції.

Без дозволу господаря “гастролер” оселився в будинку у мікрорайоні Ружична, який власник використовував у якості складського приміщення і рідко туди навідувався. Чоловік пробув там декілька днів і встиг продати два холодильники і третій здав на металобрухт.

“Коли гроші закінчилися, зловмисник обікрав ще сусідній будинок — виніс продукти харчування, косметику і музичний центр”, - додають правоохоронці.

Наразі зловмисник перебуває в слідчому ізоляторі. Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую