ye-logo.v1.2

Працівникам 19 підприємств Хмельниччини заборгували понад 5 мільйонів гривень зарплати

Економіка 1700
Найнижчі показники підвищення рівня заробітної плати по області залишаються у Теофіпольському та Білогірському районах
Найнижчі показники підвищення рівня заробітної плати по області залишаються у Теофіпольському та Білогірському районах. Фото: mukachevo.net

Серед найменших залишків по заборгованості область посіла 3 місце з усіх регіонів України.

У 2015 році повністю ліквідовано борги на 40 підприємствах області у сумі 11,2 млн. гривень. Станом на 1 січня 2016 року відсутня заборгованість із заробітної плати у 13 районах та 2 містах обласного значення і залишається перед працівниками 19 підприємств у сумі 5,7 млн. Гривень. Про це повідомила директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Лукомська.

Серед найменших залишків по заборгованості область посіла 3 місце з усіх регіонів України, після Чернівецької (3,0 млн. грн.) та Івано-Франківської (6,0 млн. грн.) областей.

“Минулого року у сфері легалізації трудових відносин в області виявлено 926 порушень, у тому числі трудового законодавства – 454, податкового – 388, пенсійного законодавства – 84”, - повідомляють в облдержадміністрації.

Відтак до адміністративної відповідальності притягнули 65 осіб. Окрім того, зареєстрували 629 суб’єктів підприємницької діяльності, 393 трудових договори між підприємцями-фізичними особами і найманими працівниками та 115 трудових договорів з найманими працівниками у юридичної особи.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую