ye-logo.v1.2

Послуги в онлайні – жителі Хмельницького шукають сантехніків, майстрів та фрілансерів за допомогою Інтернету На правах реклами

Суспільство 1692
Замовляючи послуги, містяни хочуть бути впевненими у своїй безпеці.
Замовляючи послуги, містяни хочуть бути впевненими у своїй безпеці.

Вирішувати побутові та інші проблеми набагато легше з перевіреними помічниками.

Жителі Хмельницького активно розвивають ринок послуг, завертаючись до спеціалістів для побутового ремонту, прибирання в оселях, догляду за дітьми, розробки сайтів та вирішення інших задач. Тенденція виникла давно, але поштовх для її розвитку дало створення спеціалізованих сервісів, що роблять пошук помічників швидким та безпечним. Зокрема, у Хмельницькому для цього користуються сервісом Метнись Кабанчиком.

Приваблює зручність, економія та безпека
У чому секрет високого попиту на пошук виконавців за допомогою подібних онлайн-проектів? Окрім можливості обирати перевірених виконавців, замовники послуг отримують ще одну важливу перевагу – економію. Її не здатні забезпечити спеціалізовані агентства з побутових та інших послуг – навпаки, їх тарифи часто аж надто високі. Ще одна перевага – швидкість. Ті, хто замовляли ремонт техніки, знають – сервісний центр може затягнути цю справу на декілька тижнів. А от за допомогою сервісу можна не тільки знайти приватного майстра, але й встановити зручні для себе терміни ремонту.
Сайт залучає у якості виконавців саме приватних майстрів – звичайних містян, які мають певну кваліфікацію. Для них виконання завдань замовників – непоганий підробіток. Тож замовники мають справу не лише з професійними, але й і з добре мотивованими спеціалістами. Доступна ціна послуг (у порівнянні з ринковими тарифами) формується за рахунок прямої взаємодії з виконавцем. Наприклад, установка Windows у спеціалізованій фірмі коштує від 100 грн. Така ж послуга приватного спеціаліста коштуватиме від 60 грн.

Знайти можна навіть фрілансерів
Останнім часом багато жителів Хмельницького зацікавилися фрілансом – новим трендом на ринку праці, що передбачає віддалену роботу. Україна активно розвивається у цьому напрямку – зараз найбільш актуальними фрілансерами є копірайтери, розробники сайтів, дизайнери. Враховуючи це, розробники сервісу Метнись Кабанчиком включили фріланс у список категорій – тож на сайті можна замовити перевірених фрілансерів для виконання спеціалізованих завдань.
Замовляючи послуги, містяни хочуть бути впевненими у своїй безпеці, прагнуть витрачати гроші розумно і отримувати очікуваний результат. Спеціалізовані онлайн-сервіси для пошуку виконавців дають змогу досягати цієї мети.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую