ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за рік на пожежах загинуло 59 осіб, з них 4 дитини

Суспільство 1835
ДСНС: Минулого року на Хмельниччині виникло 1150 пожеж
ДСНС: Минулого року на Хмельниччині виникло 1150 пожеж. Фото: автора

Вогонь завдав збитків майже на 5 мільйонів гривень.

Минулого року на Хмельниччині виникло 1150 пожеж, що на 26 відсотків більше, ніж у 2014 році. Найбільше пожеж було у Білогірському, Городоцькому та Віньковецькому районах. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДСНС у Хмельницькій області Сергій Юра.

За його словами, на пожежах виявили 59 загиблих, внаслідок небезпечних факторів пожежі загинуло 48 осіб, серед яких 4 дитини, а збитки від склали понад 5 мільйонів 900 тисяч гривень. Рятувальник наголошує: основними причинами пожеж стали необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації електромережі, порушення при експлуатації печей та дитячі пустощі з вогнем.

Як відзначає Сергій Юра, з початку 2016 року на Хмельниччині уже виникло 113 пожеж, що майже на 70 відсотків більше аналогічного періоду минулого року. Загинули в цих пожежах 9 людей.
Начальник управління цивільного захисту населення ОДА Євген Данилюк додає, що у зв'язку із децентралізацією, місцеві громади мають самостійно дбати про пожежну безпеку. Для цього потрібно організовувати пожежні команди за рахунок добровольців.

 

Сергій Юра (на фото зліва): З початку 2016 року на Хмельниччині уже виникло 113 пожеж

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую