ye-logo.v1.2

Кам’янчанину за крадіжку двох мішків горіхів призначили реальне покарання

Кримінал 1866
Кам’янчанина, який викрав десятки кілограмів горіхів, рішенням суду позбавили волі на понад три роки
Кам’янчанина, який викрав десятки кілограмів горіхів, рішенням суду позбавили волі на понад три роки. Фото: колаж автора

Можливо, чоловікові дали б «умовний» термін, але в нього було непогашена судимість.

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду мешканця одного з сіл району засуджено на три роки і один місяць за спробу викрасти понад ста кілограмів нечищених грецьких горів.

У листопаді минулого чоловік, як встановив суд, перебуваючи у нетверезому стані, вирішив заробити, здавши чужі горіхи. Він заліз на горище одного з будинків, де у два великих поліетиленових пакети набрав горіхи (60 кілограмів), та потім заховав їх неподалік господарства. Для чого? Щоб повернутися на горище та взяти ще приблизно 80 кілограмів горіхів. Утім, не вдалося. Попри те, що на годиннику було вже майже 4.30 ранку, господарі почули «гостя» та застали його «на гарячому». Чоловік почав тікати та його наздогнали та затримали. Ну, і викликали міліцію.

Як виявилося, чоловік вже мав судимість. У 2010 році його за розбій посадили на вісім років та в 2014 році кам’янчанина звільнили з місця відбуття покарання умовно-достроково. Утім, дали й випробувальний термін на два роки і сім місяці. Саме той факт, що в нього є непогашена судимість, і стала вирішальною при призначенні покарання щодо крадіжки горіхів. Отож, якщо суд вищої інстанції не перегляне вирок Кам’янець-Подільського суду, то чоловіку доведеться наступні три роки провести за гратами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую