ye-logo.v1.2

Будьте уважні! Шахраї від імені податкової полюють на підприємців і керівників

Економіка 2133
Шахраї від імені податкової полюють на керівників
Шахраї від імені податкової полюють на керівників. Фото: shepetivka.com.ua

Державна податкова інспекція (ДПІ) повідомляє про те, що від імені установи у Хмельницькому діють шахраї.

"Зловмисники телефонують до керівників підприємств, установ, організацій та до приватних підприємців міста Хмельницького, представляючись працівниками фіскальної служби, пропонують за певну винагороду вирішити проблемні питання щодо незастосування до них заходів податкового впливу, зокрема: непроведення контрольно-перевірочних заходів. Для сприяння у вирішенні цього питання повідомляють реквізити банківських рахунків чи банківських карток та вказують суму для перерахунку грошових коштів за свої послуги", - йдеться у застепеженні прес-служби ДПІ у місті Хмельницькому. 
ДПІ у м. Хмельницькому нагадує, що, відповідно до п.3 прикінцевих положень ЗУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. №71-VIII, введено мораторій на проведення перевірок платників податків, обсяг доходу яких складає менше 20 000 000 грн.
Крім того для здійснення контрольно-перевірочних заходів щодо суб’єктів господарської діяльності посадові особи фіскальної служби мають право приступити до проведення перевірки за умов, зазначених у ст. 81 п.81.1 Податкового кодексу України.
У разі, коли ви стали учасником або очевидцем таких протиправних дій, просимо негайно повідомляти відділ власної безпеки при ГУ ДФС у Хмельницькій області ГУВБ ДФС України за тел.: 70-17-77, 70-17-76, 70-17-75 або 102.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую