ye-logo.v1.2

На Городоччині голова виборчої комісії привласнила 20 тисяч гривень

Кримінал 1747
Голова комісії "заробила" на виборах 20 тисяч гривень
Голова комісії "заробила" на виборах 20 тисяч гривень. Фото: з архіву

Кошти нібито найманих працівників жінка забрала собі.

Городоцька місцева прокуратура виявила зловживання у сфері використання бюджетних коштів під час проведення місцевих виборів восени 2015 року. Як повідомили у прокуратурі, голова виборчої комісії видала фіктивні документи про прийняття на роботу діловодом-архіваріусом і прибиральником двох осіб, один з яких її чоловік, а інша особа навіть не знала про своє призначення.

“Ці працівники не виконували безпосередні обов’язки, але згідно з табелями обліку робочого часу отримували заробітну плату. Фактично вказані кошти, а також призначені для виплати водієві, голова виборчої комісії використовувала для власних потреб. Крім того, вона приймала незаконні рішення про преміювання себе та членів комісії”, - повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Як зауважив керівник місцевої прокуратури Сергій Стецюк, унаслідок таких протиправних дій нею привласнено грошові кошти на загальну суму близько 20 тисяч гривень.

За цим фактом місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за частиною другою статті 191 (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем) та частиною першою статті 366  (службове підроблення) КК України, розслідування в якому доручено відділу поліції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую