ye-logo.v1.2

Пісні Кузьми у вечір пам’яті співали під бандуру, акапелло та «на біс»

Культура 3922

Сьогодні у Хмельницькому відбувся вечір пам’яті Андрія Кузьменка.

Зал монотеатру «Кут» не вмістив усіх охочих послухати і поспівати разом пісні улюбленого виконавця. Частина молоді скупчилися у коридорі театру, щоб хоч почути, якщо не побачити те, що відбувається на сцені. А на сцені місцеві музиканти та творча молодь співали, декламували вірші і навіть уривки книги авторства Кузьми.

«Минулого року, після смерті Кузьми, тут в театрі відбувся концерт пам'яті. Цього року я подумав, що добре було б повторити, і запропонував у монотеатрі провести такий вечір. Міська рада дала аппаратуру, Володимир Смотритель безкоштовно надав зал, а Ірина Кучма займалася організацією виступів артистів. Частина гуртів – це ті, які вже виступали на подібних концертах. Гурт з Городка сам на нас вийшов і запропонував включити їх у програму», – розповідає ініціатор концерту Андрій Єремєєв.


Участь у концерті взяли Марина Круть, Володимир Балан та Катерина Радюк, гурти «ЛІМ» (Максим Лисий, та Євген Кліпов), «Гравитация Марсу», «Малювати квадрати», Віталій та Олеся Сокало, поети клубу «Довіршеність». 

Музичну крапку у концерті пам’яті Кузьми поставив гурт із Городка «Flood Hopes». Присутнім так сподобалося драйвове виконання пісень Скрябіна, що хлопців викликали «на біс» і навіть після того, як ведучий оголосив, що «Тепер точно все! Концерт закінчено!» молодь із зали виходила неохоче, наспівуючи собі «під ніс» пісні Андрія Кузьменка.

Спавжній фурор виликала у глядачів пісня Скрябіна, яку на бандурі зіграла і заспівала Марина Круть.

Зал монотеатру "Кут" був переповнений прихильниками Скрябіна.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую