ye-logo.v1.2

А ви знаєте від яких вправ «плавиться» целюліт?

Спорт 2835

З ненависної ця вправа тишком-нишком стала однією з моїх улюблених.

Можливо тому, що під час її виконання відчуваєш кожен м’яз у стегнах. Суперовий тиждень в плані тренування! Помічаю, що в «Еvolution» більшає відвідувачів. Весна ж незабаром))) А в мене більшає нових вправ. Додалися гіперекстензія на одній нозі та качання біцепсів бедра однією ногою. Важкувато, але так стегна і сідниці отримують ще більше навантаження. І звісно ж, швидше приходять в потрібну форму. А ще - гіперекстензія з додатковою вагою. Уже можу робити 3 підходи по 20 разів з 10-ма кілограмами.

Додалося присідання „пліє” зі стрибком-розворотом. Досить проста вправа, якщо дивитися збоку. У виконані ж – складненька і мене трохи „кидає” з боку в бік. Ну і головна фішка моїх тренувань – це корейські стрибки. З ненависної вправи вони якось тишком-нишком стали однією з моїх улюблених. Можливо тому, що під час її виконання відчуваєш кожен м’яз у стегнах. Таке відчуття, що вони „горять”. А значить – працюють. Бо, чесно кажучи, тепер відчуття легенької крепатури – тільки в кайф.

Тож корейські стрибки рекомендую усім дівчатам та жінкам, котрі мріють без сорому носити коротку спідничку. Їх можна робити вдома, коли маєте кілька вільних хвилин. Це такі собі стрибкові випади. Стоїмо рівненько і робимо однією ногою випад вперед. Іншою (коліном) майже торкаємося підлоги. З силою відштовхнувшись обома ногами від підлоги вистрибуємо вгору. У стрибку змінюємо положення ніг і приземляємося знову у випад. І ось так стрибаємо безперервно разів із 40! Робимо три підходи. Повірте, не залишиться жодного горбика целюліту, який не почне „плавитися” від таких стрибків!... А як ніжки від цих «корейських» стрункішають!!!

Вправ на прес, за станом здоров’я, поки не роблю. Але ж є бурпі! Ця комплексна вправа додає тонусу і м’язам спини, і живота. Тож 100 повторень з віджиманнями і стрибками – це щось, я вам скажу!

А це намагаюся навчитися підтягуватися на перекладині! Поки що для цього використовую еластичний джгут, але дууужеее хочу вміти робити це самостійно. Хоча б 5 разів...

Жим ногами можна сміливо вважати базовою вправою для м’язів ніг на тренажерах. Тут немає навантаження на спину, але для м’язів ніг зарядочка – супер.

Ну і для релаксу можна трохи відволіктися і подивитися як «літає» на кільцях мій тренер))) От би мені так….

Партнер проекту спортивний клуб "Evolution"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую