ye-logo.v1.2

До Дня закоханих хмельничанам подарують авторську пісню

Афіша 2204
На концерті звучатимуть гітари, фортепіано, скрипка та інші інструменти
На концерті звучатимуть гітари, фортепіано, скрипка та інші інструменти. Фото: з архіву Клубу авторської пісні

Учасники фестивалю «Вальс-бостон» влаштують атмосферний концерт.

Клуб авторської пісні запрошує усіх шанувальників авторської пісні та акустичної музики на традиційний концерт до Дня Святого Валентина. Любовна лірика та ніжні композиції звучатимуть у виконанні членів клубу, а також учасників і переможців останнього фестивалю авторської пісні «Вальс-бостон», що відбувся у жовтні минулого року.
«Концерт до Дня закоханих — наша давня традиція, та два попередні роки ми його не влаштовували, важкі часи були. Однак тепер сподіваємося на краще, на те, що любов і життя переможуть, - розповідає організатор концерту Лілія Кліпова. - За допомогою мистецтва спробуємо перемогти життєві негаразди, і запрошуємо усіх шанувальників музики долучитися донас! День закоханих — чудова нагода послухати відомих виконавців та відкрити нові таланти».
У концерті до Дня закоханих візьмуть автори та виконавці власних пісень участь Андрій Шамрай, Олександр Новокшонов, Віктор Відоменко, Лілія Кліпова, Ірина Шамрай, Ігор Гладишко, гурти зі Старокостянтинова «Літній час» і «С.О.В.А». Долучаться також лауреати останнього «Вальсу-бостон» Стефанія Бродська та дует Дениса Фурмана й Лева Стадніка.
Концерт відбудеться 12 лютого о 18.00 у кав'ярні «Пуаро», вхід — 30 грн.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую