ye-logo.v1.2

Як у Хмельницькому обрати комфортне житло? На правах реклами

Суспільство 6974
ЖК “Агора” розташований у мікрорайоні Озерна, який нині активно розвивається.
ЖК “Агора” розташований у мікрорайоні Озерна, який нині активно розвивається.

Щоб новенька квартира дійсно стала фортецею, а не в’язницею, до її покупки слід підійти з розумом. Тому варто пам’ятати декілька правил.

Перш за все, в умовах стрімкого підвищення цін на енергоносії, при покупці квартири вам варто звертати увагу на рівень енергоефективності житла. Придбавши відносно дешеву квартиру в старому будинку чи новобудові, зведеній за застарілими стандартами, доведеться щомісяця витрачати кругленьку суму на оплату комунальних послуг. Щоб у майбутньому не думати про жорстку економію та утеплення квартири, варто купувати житло у новобудовах із високим рівнем енергоефективності.

Прикладом такого будинку є житловий комплекс “Агора”. Перша його перевага – утеплені бічні стіни. Це одразу забезпечує зменшення витрат тепла. Мешкаючи у такому будинку, ви витрачатимете менше коштів на комунальні послуги.

Кожна квартира ЖК “Агора” має індивідуальне опалення, що робить її власника незалежним від проблем із теплопостачанням місцевих комунальних підприємств. Забезпечуватимуть точний облік витрачених енергоносіїв встановлені лічильники газу, води й електроенергії. Це є невід’ємними частинами сучасного й самодостатнього європейського житла.

Друге правило стосується розташування будинку. Тут слід орієнтуватися на зручність інфраструктури. Наприклад, ЖК “Агора” розташований у мікрорайоні Озерна, який нині активно розвивається. Поруч із ЖК “Агора” є зупинка громадського транспорту, ТЦ “Агора”, а неподалік – школа й дитячий садок. Тобто місце розташування житлового комплексу забезпечить своїх мешканців усіма перевагами, які необхідні для комфортного життя.

По-третє, вам обов’язково варто звернути увагу на наявність прибудинкової території. Спочатку її відсутність здається дрібницею, але потім викличе чимало незручностей. ЖК “Агора” помітно відрізняється від інших хмельницьких новобудов великою прибудинковою територією, на якій розміщений закритий дитячий майданчик із зонами для відпочинку. Якщо у вас є дитина чи найближчим часом з’явиться, вам не доведеться турбуватися про безпеку її дозвілля. Якщо ж ви поціновувач мальовничих пейзажів, на території житлового комплексу передбачено створення живописного парку з озером. Також на території комплексу є власна парковка для автомобілів.

Звісно, важливим у виборі житла є й оригінальність його стилю, відсутністю якого грішать чимало місцевих новобудов. Проте ЖК “Агора” став просто відкриттям на хмельницькому ринку нерухомості. Це куточок класичної, витонченої Франції посеред Хмельницького. Архітектори продумали все до найменших дрібниць – великі кімнати, просторі кухні, лоджії з французькими вікнами.

Цей житловий комплекс складається з шести секцій, які формують напівзамкнутий простір внутрішнього двору, що є композиційним центром проекту. Кожна його деталь продумана не лише з точки зору функціональності, але й неповторного стилю.

Додатковий плюс ЖК “Агора” – його інтерактивний сайт www.agorakm.com.ua. За його допомогою ви можете легко визначитися з вибором найбажанішої квартири.

Саме поєднання комфортності житла, його зручного розташування, енергоефективності й оригінального стилю – це запорука вашого щасливого та якісного життя, яке вам гарантує ЖК “Агора”. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую