ye-logo.v1.2

У 2016 році подоляни вже задекларували доходів на 33 мільйони гривень

Економіка 1530
До бюджету від деклараційного процесу надійде 1,8 мільйона гривень податку
До бюджету від деклараційного процесу надійде 1,8 мільйона гривень податку. Фото: sfs.gov.ua

Найактивніші декларанти – понад 300 громадян, які отримали прибуток від успадкованого або подарованого майна.

За оперативними даними, декларації про майновий стан і доходи, отримані у 2015 році, вже подали понад 750 мешканців Хмельниччини. Про це повідомляють у фіскальній службі області.

“Сума задекларованих доходів становить майже 33 мільйони гривень, що перевищує торішній показник на 4 мільйони гривень. Наразі до бюджету від деклараційного процесу надійде 1,8 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 450 тисяч гривень військового збору”, - зазначають податківці.

Найактивніші декларанти – понад 300 громадян, які отримали дохід від успадкованого або подарованого майна, ними задекларовано майже 25 мільйонів гривень. На другому місці подоляни, які здають у найм нерухоме майно. Відповідно ними подано 52 декларації на чверть мільйона гривень.

Нагадаємо, що деклараційна кампанія триває до 4 травня 2016 року. Подавати декларації про отримані минулорічні доходи громадяни повинні до органів фіскальної служби за місцем реєстрації за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015р. за №859.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую