ye-logo.v1.2

Чергова аварія в Гречанах - і хмельничани знову без води

Суспільство 2622
Водоканалівці вимушені проводити ремонтні роботи поруч із будівельним майданчиком
Водоканалівці вимушені проводити ремонтні роботи поруч із будівельним майданчиком. Фото: автора

Коли мешканці одного з мікрорайонів Хмельницького отримають водопостачання – невідомо.

Каналізаційній колектор, який прорвало ще наприкінці січня на вулиці Проскурівського підпілля, знову нагадав про себе. На ньому знову сталася аварія!

Після того, як 26 січня сталося руйнування ділянки самоплинного каналізаційного колектору діаметром 800 мм, який відводить господарчо-стічні води з мікрорайону Гречани, щонайменше вже двічі цілий мікрорайон залишався без води. Ремонтні роботи ведуться й донині. І сьогодні знову Герчани залишилися без води. «Сталася аварія, - каже Анна Помаранська, прес-секретар комунального підприємства «Хмельницькводоканал». – Ремотні роботи там ведуться цілодобово, але сьогодні, на жаль, довелося вимикати воду через аварійну ситуацію. Коли відновиться водопостачання – поки невідомо. Сподіваюся, що до кінця робочого дня в домівках мешканців мікрорайону Гречани буде вода».

Нагадаємо, що мешканці навколишніх будинків, де сталася аварія, стверджують, що в усьому винне будівництво багатоповерхівки. Керівництво ж комунального підприємства каже, що колектор в січні зруйнувався через зношеність труби.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую