clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Запечені пікантні реберця «Для коханого»

Рецерця готувати дуже просто, але смак у них просто неймовірний!

Рецерця готувати дуже просто, але смак у них просто неймовірний! . Фото: автора

Готуються елементарно, а виходить щось неймовірно смачне!

Це найулюбленіша страва мого чоловіка, він готовий їсти її постійно (саме тому я так і назвала). Раніше я ніколи не запікала реберця, лише тушкувала та смажила. А коли спробувала цей варіант, то зрозуміла, що відтепер готуватиму їх саме так.

Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер.
Для маринаду: 100 г гострого кетчупу, 1,5 ст. л. гострої гірчиці, 1-2 ст. л. меду,
півголовки часнику (вичавити через прес), 150 мл гарячої кип'яченої води, сіль, перець, хмелі-сунелі.

Приготування:
Для маринаду все змішати. Ребра зачистити від жиру (у мене ніжні, молоденькі, із в’єтнамської свинки). Скласти їх в каструлю і залити маринадом.

Залишити при кімнатній температурі 2-3 години (я іноді мариную цілу ніч). Потім викласти всю цю красу на деко, виливши зверху весь маринадом із каструлі.

Запікати при 200ºС 1,5-2 години (я запікала годину, бо мої реберця були надто тонесенькми). Можна накрити зверху фольгою і лише наприкінці зняти її, щоб страва зарум’янилася.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 10.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26.05
27.4
27.5
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31