ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському в ДТП потрапив автомобіль патрульної поліції

Кримінал 2447
Захмелілий водій врізався в машину поліцейських
Захмелілий водій врізався в машину поліцейських. Фото: з соцмережі Фейсбук

Правоохоронці заблокували дорогу порушнику службовою автівкою.

 У Кам’янці-Подільському вчора, 12 лютого, поліцейські затримали п’яного водія. Щоправда, зупиняючи автомобіль порушника, правоохоронці буквально «поставили під удар» службовий автомобіль.

«Близько 15 години до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що в районі кафе «Деканька», рухається автомобіль «Mercedes» з іноземними номерними знаками, водій якого знаходиться у стані сп’яніння. Правоохоронці намагались зупинити автомобіль, однак водій не відреагував та намагався втекти», - повідомляє начальник поліції міста Володимир Калашнік у ФБ.

За його словами, екіпаж поліції наздогнав порушника на перехресті вулиць Огієнка – Пушкінська, правоохоронці були змушенні заблокувати службовим автомобілем дорогу автомобілю «Mercedes». Порушник, зупиняючись, не поставив автомобіль на ручні гальма, «Mercedes» покотився та врізався в авто поліції. В присутності свідків на місці зупинки водія перевірили на стан сп’яніння, як результат - 2,41 проміле (допустима норма - 0,21 проміле).

Як зазначає Володимир Калашнік, наразі автомобіль поміщено на майданчик тимчасового зберігання. На водія складенно адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння).

«Mercedes» покотився та врізався в авто поліції

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую