ye-logo.v1.2

Міс глядацьких симпатій Оксана Мамчур: «Завдяки "Miss school — 2016" я навчилась ходити на підборах»

Суспільство 4146
За дівчину проголосувало найбільше читачів сайту "Є"
За дівчину проголосувало найбільше читачів сайту "Є". Фото: з домашнього архіву Оксани та архіву редакції

За версією читачів сайту «Є», дівчина – найкрасивіша школярка Хмельницького.

 Хоча й журі конкурсу "Miss school — 2016" не присудило титул учениці СЗОШ №21 Оксані Мамчур, вона все одно підкорила серця хмельничан. Дівчину вважають найкрасивішою школяркою у Хмельницькому як мінімум 2 640 людей: саме стільки голосів віддали за неї в опитуванні на сайті «Є». Відтак Оксана стала Міс глядацьких симпатій.

«Спочатку я стежила за тим, як триває опитування. Розповідала друзям про це, просила проголосувати за мене. Та потім через брак часу практично забула про нього. Коли побачила результат, дуже здивувалась. У мене дуже багато друзів по всій країні, мабуть, завдяки їм я перемогла», - каже школярка.

Оксані 16 років, вона займається вокалом, в’яже, читає книжки. Дуже хвилювалась, беручи участь у конкурсі, бо сором’язлива і боїться сцени. Дівчина розповідає, що підготовка до "Miss school — 2016" забрала багато часу, проте воно того варте: дівчата-конкурентки потоваришували. Є і ще один плюс: Оксана навчилась ходити на підборах.

Для конкурсу талантів Оксана обрала пісню про маму

«Я дуже люблю співати, навіть вчилась грати на бандурі. Але зрозуміла, що боюся сцени. Проте цей страх не заважає мені співати, - сміється дівчина. – Я пробувала малювати, вишивати, в’язати, шити, займатись спортом. Ходила певний час на дзюдо, але зрозуміла, що бити людей не можу, бо мені їх шкода. Зараз багато часу займає навчання у школі, вчитися важко, але треба».

Дівчина зіграла роль Галі з п'єси "За двома зайцями"

Дівчина поки не визначилась, ким хоче стати в майбутньому, намагається зрозуміти, що їй найбільше подобається. Хоче спробувати свої сили у вокалі, а зі шкільних предметів школярці найбільше до вподоби українська мова. Оксана хвилюється через ЗНО, тому вже зараз наполегливо готується.

Школярка отримала приз від редакції сайту "Є"

Оксана багато фантазує, їй подобається читати про пригоди, мандри, розслідування. У майбутньому вона прагне реалізувати себе, робити щось корисне, а зараз школярка хоче мати більше вільного часу для спілкування з друзями та рідними.

Читайте також: Найгарніша школярка Хмельницького захоплюється танцями, не любить брехунів і хоче жити в Америці

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую