ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкриється “сумна” фотовиставка

Афіша 2327
Фотограф закарбував настрої столиці
Фотограф закарбував настрої столиці. Фото: khmelnytsky.com

Фотограф закарбував метаморфози у зовнішніх настроях людей та пейзажі сучасного Києва.

Хмельничан запрошують до музею-студії фотомистецтва на фотовиставку "Сумна історія" Едуарда Странадка. Автор світлин за останній рік став суворішим, сумнішим. Причина — війна.

Війна змінила все навколишнє і перш за все внутрішній світ кожного. Як би ми не хотіли створювати враження, що залишаємося в мирному часі, але правда в тім, що світ вже не буде таким, як учора. Спостережливість майстра, тонке відчуття духу епохи та ретельно прихованих метаморфоз у зовнішніх настроях людей та пейзажів гармонійними барвами закарбувалися на світлинах сучасного Києва. Саме ці знімки і побачать відвідувачі виставки «Сумна історія».

Стиль майстра не має нічого спільного з медитативним бродінням вулицями на своїй хвилі. Странадко живе безкінечністю обміну з іншими людьми, його капітал – відчуття стилю та форми. І ще важливо, що ці фотографії повертають нам таку потрібну для розвитку душі загадковість та багатоваріантність світу, що нас оточує.

Відкриття фотовиставки відбудеться 18 лютого о 16:00 годині в музеї-студії фотомистецтва за адресою: вул. Проскурівська, 56.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую