ye-logo.v1.2

Як у Хмельницькому «відправляли» уряд у відставку

Політика 3203
За різними оцінками на мітингу в Хмельницькому щодо відставки уряду Яценюка зібралося не більше двох сотень людей
За різними оцінками на мітингу в Хмельницькому щодо відставки уряду Яценюка зібралося не більше двох сотень людей. Фото: автора

Сьогодні біля Хмельницької облдержадміністрації відбувся мітинг, учасники якого не лише вимагали відставки Арсенія Яценюка, а й пришли «в гості» до першого заступника голови Хмельницької ОДА.

«Популіста Яценюка за грати!», «Геть кришувальника мафії» - ось неповний перелік гасел, з якими сьогодні під стінами Хмельницької облдержадміністрації вийшли люди, які тримали в руках ще понад три десятки прапорів партії «Свобода», три – політсили «5.10» та лише два державних стяги.

Виступаючі наголошували, що під час правління уряду, який очолює Арсеній Яценюк, народ довели до зубожіння, а тому Кабінет Міністрів потрібно відправити у відставку. Прийняли навіть резолюцію, в якій вимагають від Верховної Ради України не лише «звільнити» уряд, а й притягнути до кримінальної відповідальності урядовців, причетних до корупційних зловживань.

Резолюцію понесли до першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Процюка, щоб той передав вимоги мітингувальників керівництву держави.

У кабінеті Василя Процюка було людно та емоційно, тихо було лише тоді, коли зачитували резолюцію.

Передача резолюції була емоційною. Через що, схоже, Василь Васильович спробував пояснити присутнім в його кабінеті: «Я не Яценюк, я – Процюк». Утім, згодом все таки прийняв резолюцію, яку передав секретарю, щоб та зареєструвала та пообіцяв направити її за належністю.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую