ye-logo.v1.2

Хмельничани “тролять” владу електронними петиціями

Суспільство 2329
Хмельничани подали вже більше сотні петицій
Хмельничани подали вже більше сотні петицій. Фото: telegraf.com.ua

Міський голова каже, що вирішення багатьох проблем, які порушують містяни, є запланованим.

Хмельничани уже зареєстрували понад сотню петицій до міської ради. Чотири з них — уже на розгляді: створити сквер імені Кузьми Скрябіна, почистити і реставрувати набережну вздовж річки Плоска, збудувати на околиці Хмельницького завод із переробки відходів та відкрити притулок для бездомних тварин.

“Ми здивовані активністю хмельничан: що не день - то петиція на розгляд, здебільшого вони доволі адекватні й корисні, які покращать роботу в місті. Однак, є трохи і дивних моментів”, - каже міський голова Олександр Симчишин.

За словами міського голови, дехто, використовуючи сервіс електронних петицій, намагається “тролити” міську владу. “Є багагато зацікавлених в тому, щоб показати бездіяльність влади, “потролити”, це нормально”, - говорить Симчишин.

Як зауважує очільник міста, петиції — свідчення того, що влада з громадою є однодумцями. Вирішення багатьох проблем, які порушують хмельничани, є запланованим. “Є питання транспортної реформи — ми ще півроку тому її декларували. Питання зупинок сучасних — зараз саме їх готуємо. Багато таких моментів, які ми робимо і без петицій”, - запевнив мер.

Нагадаємо, Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав Меморандум про співпрацю між Хмельницькою міською радою та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» щодо запровадження електронних петицій до Хмельницької міської ради. У штатному режимі сайт електронних петицій запрацював з 27 січня, коли сесія Хмельницької міської ради ухвалила відповідне рішення.

Читайте також: Хмельницький стане відкритим містом: влада позбавляється від паперової бюрократії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую