ye-logo.v1.2

Польська фірма забезпечила підручниками першокласників Нетішина і Славути

Суспільство 1905
У підручниках акумульовані всі предмети: читання, математика, природознавство, основи здоров’я
У підручниках акумульовані всі предмети: читання, математика, природознавство, основи здоров’я. Фото: netishynrada.gov.ua

Загальноосвітні і дошкільні заклади отримали 2 тисячі комплектів нових зошитів і книжок.

Благодійний фонд підтримки економічних та соціальних ініціатив і польська фірма Park Edukacja безкоштовно передали для навчальних закладів Нетішина дидактичну та наочну продукцію. Нетішинським загальноосвітнім і дошкільним закладам загалом перепало 1300 комплектів, а Славутським – 700.

Як повідомляє прес-служба Нетішинської міської ради, педагоги проаналізували переданий матеріал, у якому акумульовані всі предмети: читання, математика, природознавство, основи здоров’я. Фахівці відзначили, що комплекти можна використовувати не тільки для класів, де вивчається польська мова, а для всіх перших класів.

"Тільки для загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 Нетішина дісталося 420 комплектів. Власне, цю школу для презентації продукції було обрано недаремно – саме в її стінах знаходиться єдиний у Нетішині перший клас, де нарівні з англійською мовою другою іноземною є польська", - йдеться в повідомленні.

Міський голова Олександр Супрунюк зауважив, що мета влади міста і польської сторони не тільки допомагати освітнім закладам у вивченні польської мови, надаючи дидактичні матеріали й підручники, а й залучити інвестиції у будівництво фабрики в Нетішині, котра випускатиме сучасну зазначену продукцію для потреб українських освітніх закладів, в тому числі – рідною, українською.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую