clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

«Рибацький» оселедець із карася – рецепт від любителів «тихого» полювання

Це один ыз найкращих варіантів засолювання домашнього оселедця з річкової риби.

Це один ыз найкращих варіантів засолювання домашнього оселедця з річкової риби. . Фото: автора

Рибка виходить ніжна, в міру солона й пікантна, а головне – у ній абсолютно не має кісточок.

Цей рецепт роздобув мій чоловік – «невиправний» рибалка і після того, як ми його випробували, я відмовилася від усіх раніше улюблених нами варіантів засолювання домашнього оселедця з річкової риби. За цим рецептом можна також готувати оселедець із коропа, білого амура й товстолоба.


Інгредієнти:
2,5 кг карасів, склянка солі, 0,5 склянки цукру, 2 склянки води, склянка оцту, перець духмяний, перець чорний, мелений коріандр, лавровий листок, гвоздика, 2 великі цибулини, 100 г олії.


Приготування:
Рибу почистити добре помити й нарізати її порційними шматочками. Замаринувати на ніч (мінімум на 9-10 годин) в суміші солі й цукру.

Якщо риба у вас велика, кількість солі та цукру потрібно збільшити вдвічі. Вранці рибу промити, залити розчином оцту й води, додати спеції і лавровий листок. Залишити в холодному місці на 8 годин.

Потім скласти оселедець в скляну чи порцелянову каструлю (можна в банку).

Перекласти кожен шар півкільцями цибулі, зернами коріандру й поливаючи олією (я використовувала соняшникову не рафіновану).

Залишити настоюватися ще кілька годин і можна їсти.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31