ye-logo.v1.2

Вільна боротьба: п’ять нагород подолян на міжнародному турнірі

Спорт 4014
Андрій Власов (у червоному) не зміг здолати земляка Павла Олійника, який потім дійшов до фіналу та став срібним призером турніру
Андрій Власов (у червоному) не зміг здолати земляка Павла Олійника, який потім дійшов до фіналу та став срібним призером турніру. Фото: youtube.com

У Києві завершилися змагання, участь в яких взяли спортсмени з понад 20 країн світу.

Хмельницькі майстри вільної боротьбі на міжнародному турнірі здобули дві золоті, дві срібні та одну бронзову нагороди. Найбільше медалей «зібрали» жінки.

Так, у ваговій категорії до 69 кілограмів у фіналі зустрілися одразу дві подолянки – Алла Белінська та Аліна Махиня. І сильнішою виявилася титулована Аліна Махиня. «Золото» здобула й Алла Черкасова, яка перемогла у ваговій категорії до 75 кілограмів. Відзначимо й перемогу колишньої хмельничанки Марії Стадник, яка нині захищає честь Азербайджану. На шляху до перемоги вона перемогла нашу Наталію Пульковську, яка в підсумку здобула бронзову нагороду.

У турнірі серед чоловіків у ваговій категорії до 97 кілограмів вже у другій стадії зустрілися хмельничани Павло Олійник та Андрій Власов. Перемогу в цій сутичці здобув Олійник, який у підсумку став срібним призером. Власов же у підсумковому протоколі посів 5 місце, як і Олександр Хоцянівський, який змагався у ваговій категорії до 125 кілограмів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую