ye-logo.v1.2

У Хмельницькому безкоштовно покажуть документальний фільм про події Майдану

Культура 2295

У фільмі розповідається про хід революції: від мирних мітингів до кривавих вуличних боїв між протестувальниками і міліцією.

Хмельничан і гостей міста запрошують 19 лютого до кінотеатру імені Т.Шевченка подивитися фільм “Майдан” режисера Сергія Лозниці. Документальна стрічка розповідає про події Революції гідності та Євромайдану. Світова прем'єра відбулася 21 травня 2014 року в рамках спеціального показу офіційної програми 67-ого Каннського кінофестивалю.

Сергій Лозниця почав знімати фільм 15 грудня 2013 року. Січневі протистояння йому допомагав фільмувати оператор Сергій Стеценко. Зйомки тривали до 5 березня 2014 року. У фільмі розповідається про хід революції: від мирних мітингів на Майдані Незалежності до кривавих вуличних боїв між протестувальниками і міліцією.

Фільм містить також кадри, зняті журналістами української служби "Радіо Свобода" на вулиці Інститутській та з готелю "Україна". Цю стрічку Сергій Лозниця розділив на чотири частини: "Пролог", "Торжество", "Бойові дії" та "Посткриптум". Тривалість документалки - 130 хвилин.

Подивитися фільм "Майдан" можна буде 19 лютого о 17:00 годині в кінотеатрі імені Т.Шевченка. Вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую