ye-logo.v1.2

У Хмельницькому поліцейські “накрили” підпільний гральний заклад

Кримінал 2033
Організатору загрожує штраф
Організатору загрожує штраф. Фото: Фейсбук

Для ігор обладнали орендоване приміщення із затемненими вікнами та непримітним входом.

Сьогодні, 19 лютого, патрульні поліцейські виявили у Хмельницькому незаконний гральний заклад. Такі послуги надавали по вулиці Курчатова 4/2, де поліцейські вилучили відповідне обладнання.

“Екіпаж патрульної поліції встановив "точку", де надавались обумовлені послуги. Про це свідчило обладнання, пристосоване для надання доступу до азартних ігор, а також персонал. Гральний зал розташовувався в орендованому приміщенні з затемненими вікнами та непримітним входом. Працівники закладу, котрих полісмени застали на місці, виявились найманими робітниками”, - повідомили патрульні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські вилучили з закладу 14 моніторів, термінал електронної системи прийняття ставок, 13 системних блоків. За фактом слідчими проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст. 203-2 КК України «Зайняття гральним бізнесом». Вилучену техніку направили на експертне дослідження.

Відповідно до чинного законодавства, організатору підпільного грального залу загрожує штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую