ye-logo.v1.2

Футзал. Дев’ять голів, феєричне повернення Лисенка та репетиція перед плей-офф

Спорт 2259
Андрій Лисенко, який пропустив два місяці через травму, відсвяткував своє повернення двома забитими голами
Андрій Лисенко, який пропустив два місяці через травму, відсвяткував своє повернення двома забитими голами. Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+» завершив регулярну першість чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» на четвертій сходинці.

Свій останній матч перед чвертьфіналом плей-офф, перший матч якого пройде 6 березня, хмельничани провели 20 лютого в рідних стінах проти «Титана-Зорі» з Покровського Дніпропетровської області.

Саме «Титан-Зоря» претендувала на четверте місце в турнірній таблиці, яке посідав «Спортлідер+». Саме з цією командою в минулій першості хмельничани грали в чвертьфіналі та перемогли за підсумками трьох поєдинків з рахунком 2:1. До того ж, минулого чемпіонату «Спортлідер+» свій перший матч плей-офф грав на виїзді, в якому програв, а потім вдома здобув дві необхідних перемоги. Щоб було дежавю, потрібно було в останньому турі виграти в покровців та… щоб «ЛТК-Інбев-НПУ» програв у Херсоні. І все зійшлося. Ну, маємо на увазі, що «Спортлідер+» знову гратиме в плей-офф із «Титаном-Зорею», і знову перша гра на виїзді, а потім вже у Хмельницькому.

 Більша частина першого тайму видалася не зовсім видовищною. До 16 хвилини на табло зберігалися нулі, аж поки Лінник «не розписався» у воротах Іллі Бакинського. Цей гол наче прокинув хмельничан і вони доволі швидко відігралися. На 18 хвилині Педяш з ауту віддав простріл на Лисенка і рахунок став 1:1. Андрій, який два місяці не грав через травму, чудово відсвяткував своє повернення на майданчик. А на перерву команди пішли за переваги господарів 2:1. Ще один гол у ворота гостей забив капітан хмельничан Андрій Хамдамов, який перехопив м’яч біля власного штрафного майданчика та протягнув його до чужих воріт, а потім сильно та влучно пробив.

Матч у воротах "Спортлідера+" проти "Титана-Зорі" розпочинав Ілля Бакинський, але після першого пропущеного голу його замінив Богдан Тимощук.

У другому таймі на 29 та 30 хвилинах поєдинку дублем відзначився Руслан Шеремета і, здавалося, перемога була «в кишені» «Спортлідера+». Та Лемішу з Чорним вдалося скоротити рахунок до мінімуму. Утім, на 36 хвилині Лисенко записав до свого активу другий гол у грі й рахунок став 5:3. А через хвилину відзначився і кращий бомбардир хмельничан Дмитро Калуков, забивши свій 15 гол у чемпіонаті. Отож, 6:3 – перемога «Спортлідера+», який вже 6 березня зіграє в Покровському матч серії плей-офф, а потім 12 березня в Хмельницькому. В разі потреби команди проведуть і третій поєдинок між собою, який відбудеться 13 березня в нашому обласному центрі.

Дмитро Калуков став автором шостого голу в ворота "Титана-Зорі".

Усі пари 1/4 фіналу:
«Приват» (Кривий Ріг) – «Локомотив» (Харків)
«Ураган» (Івано-Франківськ) - «Енергія» (Львів)
«ЛТК-ІнБев-НПУ» (Луганськ-Житомир-Київ) -«Продексім» (Херсон)
«Титан-Зоря» (Покровське) - «Спортлідер+» (Хмельницький)

Андрій Хамдамов, вийшовши на останній матч регулярної першості з капітанською пов'язкою, не лише продемонстрував непогану гру, а й забив гол.

Зауважимо, що переможець покровсько-хмельницького протистояння в півфіналі зіграє з кращою командою пари «Приват» - «Локомотив».

Попри шість пропущених голів голкіпер "Титана-Зорі" неодноразово рятував свій клуб.

Руслан Шеремета оформив дубль.

Перемога "Спортлідера+" дозволила команді з Хмельницького посісти четверте місце та мати у наступному раунді плей-офф перевагу власного поля.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую