ye-logo.v1.2

На «Яндекс. Карти» можна дізнатися, за яким округом закріплені хмельницькі депутати

Політика 6725
Ось так виглядає мапа, на якій можна дізнатися, хто з депутатів Хмельницької міської ради закріплений на певному окрузі
Ось так виглядає мапа, на якій можна дізнатися, хто з депутатів Хмельницької міської ради закріплений на певному окрузі. Фото: yandex.ua

На її створення не витрачено жодної копійки, а лише вільний час людини, яка її створила.

Відтепер хмельничанам легше дізнатися не лише про те, хто на окрузі, на якому вони проживають, є їхнім депутатом. А й про те, де та коли їхній обранець приймає виборців.

«Щоб дізнатися, хто твій депутат на окрузі, потрібно знайти свою адресу на сайті ЦВК, а потім на ньому знайти результати виборів, або ж завітати на сайт Хмельницької міської, щоб взнати хто є депутатом на цьому окрузі. Це, як на мене, не зручно, - каже депутат міської ради Ігор Мельничук. – Оскільки люди не раз запитували таку інформацію, я вирішив на сервісі «Яндекс. Карти» створити подібну мапу, яка набагато зручніше. На ній можна легко знайти не лише округ, а й взнати, хто з депутатів за ним закріплений, коли і де приймає виборців».

Враховуючи те, що вибори 25 жовтня минулого року проходили за новими правилами, через що на деяких округах міста немає обраних депутатів, то відбувся перерозподіл округів серед обранців. «Такі округи розподілили між депутатами, які посіли в себе на окрузі друге місце, а також серед тих, хто був першим у списку партії, - продовжує Ігор Олегович. – Але поки що в місті округ №27 й досі немає свого депутата».

Ознайомитися з картою можна на сервісі «Яндекс. Карти».

Коментарі:

Kraplyna Oceans 23.02.2016 21:32

Яндекс - це російська компанія. Карта зроблена на Яндексі - компанія яка належить окупанту. Зараз кожен якось старається відмовлятись від російської продукції. Сьогодні є багато інших інструментів для створення таких речей. ...навіщо поширювати ці паростки "рускава міра"!? :(

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую