ye-logo.v1.2

Хмельницькому таксистові, який збив насмерть пенсіонерку на “зебрі”, загрожує 8 років ув'язнення

Кримінал 1780
Хмельничанина, який був за кермом, судитимуть
Хмельничанина, який був за кермом, судитимуть. Фото: hm.npu.gov.ua

Водій був п'яним, а жінка переходила дорогу на зелене світло.

У Хмельницькому судитимуть водія автомобіля "Fiat", який п’яний за кермом заподіяв смерть пенсіонерці. Як повідомляє прокуратура, до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 32-річного хмельничанина. Його обвинувачено у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.

Аварія сталася ввечері 4 грудня минулого року у мікрорайоні Гречани. Як встановлено досудовим розслідуванням, водій автомобіля «Fiat Scudo» не зупинився на червоний сигнал світлофора та наїхав на пішохода – літню місцеву мешканку, котра переходила дорогу на зелене світло.

Слідчі з'ясували, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння і рухався зі швидкістю близько 90 км/год. Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, ДТП сталась неподалік зупинки громадського транспорту “Паркова”. Жінка переходила дорогу на зелене світло світлофора, від отриманих травм вона померла на місці. Після зіткнення п’яний водій ще понад 300 метрів протягнув її тіло зверху на авто.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую