ye-logo.v1.2

Хмельничанин сплатив майже чверть мільйона гривень на користь Ружичанської сільради

Суспільство 1663
Суд розглянув позов прокуратури
Суд розглянув позов прокуратури. Фото: з архіву

Власник земельної ділянки відшкодував втрати сільськогосподарського виробництва.

Хмельницький міськрайонний суд задовільнив позов прокуратури і стягнув з хмельничанина майже чверть мільйона гривень втрат сільськогосподарського виробництва. Як повідомив керівник Хмельницької місцевої прокуратури Валерій Заяц, йдеться про 2 гектари ріллі, розташованих на території Ружичанської сільської ради Хмельницького району, які перебувають у приватній власності мешканця обласного центру.

"Ще у травні 2014 року розпорядженням голови райдержадміністрації чоловікові погоджено зміну цільового призначення земельної ділянки на категорію земель громадської забудови. Упродовж двох місяців з дня прийняття розпорядження власник мав відшкодувати державі втрати сільськогосподарського виробництва. Такі кошти повинні зараховуватись на відповідний рахунок сільської ради", - пояснюють у прокуратурі.

Сума вказаних втрат складала більше 236 тисяч гривень. Однак, власник земель не сплачував їх до місцевого бюджету більше року. Прокуратура звернулася в суд до відповідача з позовними вимогами, на задоволення яких із власника стягнуто відповідні кошти.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую