ye-logo.v1.2

Іноземці інвестували в економіку Хмельниччини понад 160 мільйонів доларів

Економіка 1930
Інвестиції надійшли з 43-х країн світу
Інвестиції надійшли з 43-х країн світу. Фото: unian.ua

На підприємствах промисловості зосереджено 74,1 відсотка загального обсягу прямих інвестицій.

За рік іноземні інвестиції в економіку Хмельницької області склали 166 мільйонів доларів США. Як повідомляють у фіскальній службі області, загалом інвестиції надійшли з 43-х країн світу.

“До п’ятірки основних країн-інвесторів входять: Нідерланди, Кіпр, Польща, Німеччина, Велика Британія. Такі дані оприлюднило Головне управління статистики у Хмельницькій області. В цілому обсяг внесених з початку інвестування в економіку області прямих іноземних інвестицій на 31 грудня 2015 року становив 166,8 мільйонів доларів США”, - зазначають фіскальники.

Як зауважують у фіскальній службі, на підприємствах промисловості зосереджено 123,6 мільйонів доларів, або 74,1 відсотка загального обсягу прямих інвестицій в області. У підприємства з виробництва ґумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції внесено 101,4 мільйонів доларів прямих інвестицій, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, – 10,9 мільйонів доларів, виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів – 4,2, виробництва меблів, іншої продукції, ремонту і монтажу машин і устатковання – 3,4.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую