ye-logo.v1.2

У Хмельницькому читатимуть “живі книги” про поліцію, мандри і службу в армії

Афіша 2044
Хмельничани зможуть пожитати "живі книги"
Хмельничани зможуть пожитати "живі книги". Фото: zno.if.ua

Міська бібліотека запрошує читачів на спілкування з людьми-книгами.

У Хмельницькому 26 лютого читатимуть “живі книги”. “Жива бібліотека” подібна до звичайної книгозбірні, різниця у тому, що книги – це люди, які знають цікаві історії. Хмельничанам пропонують “почитати” поліцейських, поета-мандрівника, спортсмена і жінку-військовослужбовця.

“Такі акції дуже поширені за кордоном. “Читач” може віч-на-віч поспілкуватися з “живою книгою”, задати запитання, які він не мав можливості поставити за звичайних умов. Кожна наша “жива книга” придумала собі назву, анотацію. У кожної з них буде 15 хвилин на спілкування з читачем”, - говорить директор Хмельницької міської ЦБС Тамара Козицька.

За словами Тамари Козицької, такого роду акцію проводять, аби відновити живе спілкування між людьми, підвищити культурне взаєморозуміння. До бібліотеки звернулось вже чимало людей, які хочуть зіграти роль “живої книги”. Якщо акцію гарно сприймуть читачі, вона матиме продовження.

Зокрема хмельничани зможуть поспілкуватись аж з трьома поліцейськими, пофотографуватись з ними і дізнатись про особливості служби у новій поліції. Кожен із них пройшов свій шлях до омріяної роботи, кожен з них розповість власну історію.

Почитати “живі книги” можна буде 26 лютого з 15.00 до 17.00 години у центральній міській бібліотеці (вул. Подільська, 78).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую