ye-logo.v1.2

Суд задовільнив позов ДАІ Хмельниччини про захист ділової репутації

Суспільство 2645
Останній керівник ДАІ області Віталій Сербін відстояв у суді свою репутацію
Останній керівник ДАІ області Віталій Сербін відстояв у суді свою репутацію. Фото: з архіву

Екс-начальник Державтоінспекції області довів, що не збирав із підлеглих по 300 доларів хабара.

Косівський районний суд Івано-Франківської області задовільнив позов обласного управління ДАІ Хмельниччини про захист ділової репутації. Відтак активіст має спростувати інформацію, яку поширив у соцмережі, про те, що начальник ДАІ області Віталій Сербін бере з підлеглих 300 доларів хабара.

Як йдеться в позовній заяві, керівництво УМВС області провело службове розслідування, за результатами якого порушень у діях працівників виявлено не було, тому інформація, яку поширив Мацьоцький, є недостовірною, яка принижує честь і гідність, і порочить ділову репутацію управління ДАІ.

“Віталій Мацьоцький не надав суду доказів своїх слів про корупційні дії працівників ДАІ. Суд вважає, що опублікована інформація порочить ділову репутацію ДАІ та підриває авторитет працівників, що викликає недовіру населення до органів внутрішніх справ Хмельниччини загалом”, - йдеться в рішенні суду.

“Я, як останній керівник УДАЇ УМВС України в Хмельницькій області, скористався своїм правом і захистив свої права та ділову репутацію усього Управління. Також, користуючись нагодою, хочу висловити щиру подяку усьому колективу, з якими мені пощастило працювати пліч-о-пліч. Нам довелось подолати немало труднощів та перешкод, але завдяки спільним зусиллям колективу ми змогли їх успішно подолати. Щиро дякую всім за підтримку”, - написав Віталій Сербін у Фейсбуці.

Згідно рішення суду, інформація має бути спростована в такий же спосіб, як і була поширена. З активіста стягнено на користь управління ДАІ 1218 гривень і на користь Віталія Сербіна 487,2 гривень сплаченого судового збору. Активіст має право на апеляційну скаргу.

Активіст не зміг довести в суді цю інформацію

Суд задовільнив позовну заяву у повному обсязі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую