clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Ніжні сирники з духовки (без борошна та олії)

Сирники виходять дуже ніжними, пишними й просто тануть у роті.

Сирники виходять дуже ніжними, пишними й просто тануть у роті. . Фото: автора

Швидко, поживно, корисно – це і є девіз цієї сирної страви.

Ці смаколики трохи відрізняються від класичних сирників, які ми звикли готувати на сковорідці. По-перше, вони виходять дуже ніжними, пишними й просто тануть у роті. А по-друге, вони набагато корисніші, оскільки готуються без обсмажування на олії та без борошна. А ще їх дуже зручно готувати – виклали у форму всю партію й поставили в духовку. І не потрібно чатувати біля сковорідки, ніякого вам диму, шкварчання та розбризкування жиру.


Інгредієнти:
200 г нежирного сиру, ванілін, 3 ст. л. цукру, 5 ст. л. сметани, 2 яйця, 3 ст. л. манки, 2 ст. л. м'якого вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, родзинки.


Приготування:
Сир перетерти двічі або збити в блендері. Змішати з цукром, ваніліном і яйцями. Потім додати вершкове масло, манку, сметану й родзинки. Ретельно перемішати до однорідності.

Форми для кексів збризкати водою, присипати манкою (я встелила спеціальними паперовими формочками для кексів).

Викладати сирну масу ложкою.

Поставити в розігріту до 180-200ºС духовку на 20-30 хвилин до зарум'янювання.

Сирники охолодити, обережно дістати з формочок, полити сметаною, йогуртом або розтопленим шоколадом.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 03.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31