ye-logo.v1.2

Відсьогодні в Хмельницькому новий начальник торгівлі

Політика 3656
Управління торгівлі в Хмельницькому місяць було без керівника. Тепер його очолив Олександр Панченко
Управління торгівлі в Хмельницькому місяць було без керівника. Тепер його очолив Олександр Панченко. Фото: youtube.com

Відповідне розпорядження підписав міський голова.

Відтепер управління торгівлі Хмельницької міської ради очолює 36-річний вже екс-фінансовий директор ТОВ «Експрес-Продукт» Олександр Панченко. Розпорядження про його призначення на керівну посаду підписав міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Олександр Панченко на місцевих виборах у жовтні 2015 року був кандидатом у депутати Хмельницької обласної ради від ВО «Свобода» на окрузі №51, до складу якого входять майже три десятки сіл Хмельницького району. Під час громадського обговорення його кандидатури на посаду начальника управління торгівлі, яке відбулося 12 лютого, пан Панченко першочерговим своїм завданням назвав наведення ладу з малими архітектурними формами в місті, а також звільнити вулиці міста від стихійного торгівлі.

Нагадаємо, до 31 січня цього року управління торгівлі очолювала Валентина Москалюк, яка пішла з посади за угодою сторін.

За даними «Є», з четвертого березня Олександр Симчишин звільняє за угодою сторін з посади головного архітектора, начальника управління архітектури та містобудування Віктора Дунаєвського. Щоправда, текст цього розпорядження ще не опублікований на сайті Хмельницької міської ради.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую