ye-logo.v1.2

До Хмельницького із зони АТО повернулись 30 поліцейських

Суспільство 2360
Бійців відзначили грамотами і подяками за хорошу роботу
Бійців відзначили грамотами і подяками за хорошу роботу. Фото: автора

Бійців зустріли з кульками і оркестром.

Із зони проведення антитерористичної операції повернувся зведений загін хмельницьких правоохоронців у складі 30 бійців. Поліцейські виконували службові обов'язки за 30 кілометрів від Донецька. Після 45 днів відрядження правоохоронців урочисто зустріли у Хмельницькому.

З поверненням додому бійців зведеного загону привітав очільник поліції області Микола Сименишин. Він відзначив, що правоохоронці гідно виконували свій обов'язок захисту держави.

"Приємно, що загін повернувся в такий сонячний день без втрат, без поранень. Бійці вже впродовж тривалого часу захищають суверенітет держави, не рахуючись ні з часом, ні з особистим життям. Дуже знаково, що кожна ротація відбувається з визнанням роботи правоохоронців”, - сказав Микола Семенишин.

Очільник поліції подякував бійцям за роботу

Командир зведеного загону Володимир Марчук подякував волонтерам і колегам за допомогу, а рідним — за те, що завжди підтримували хороший настрій бійців. За його словами, правоохоронці на Донеччині добре попрацювали і отримали відзнаку від керівництва Антитерористичного центру.

Командир зведеного загону розпові, як працювали на Донеччині

“Наш загін затримав кілька осіб, які мали зв'язок з сепаратистами, та осіб, які були оголошені в розшук. Спільно з місцевою поліцією затримали злочинців, які вчинили збройний напад. Окрім того, виявили під час відпрацювання арсенал вогнепальної зброї, який зберігали псевдоволонтери. Ми цілу ніч вантажили цю зброю”, - розповів Володимир Марчук.

Правоохоронці були 45 днів у відрядженні на Сході

Бійців зустрічали колеги, не стримували сліз радостірідні та близькі. Діти чекали на батьків з повітряними кульками. Поліцейських відзначили подяками і грамотами, повернувшись з небезпечного відрядження, вони матимуть кілька днів вихідних, а потім приступлять до виконання свого обов'язку вже вдома, на Хмельниччині.

Поліцейським подякували за роботу

Бійців зустрічали рідні та близькі

Дружини не стримували сліз

Діти нарешті дочекались батьків
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую