ye-logo.v1.2

У рамках проекту “Маю ціль” спостерігаю як своєї цілі досягають інші люди

Спорт 2241

І знову всім привіт. Скільки подій пройшло з минулого разу прям словами не передати.

Зимова погода помалу здалась і чим далі тим сильніше відчувається наближення весни. Само собою що побільшало відвідувачів у залі “Evolution”. Скоро розпочнуться теплі дні, одягу на тілах поменшає і всі недоліки зимових свят, як то кажуть, проявляться на світ. Ось і поспішає народ наздогнати втрачене. Не відстаю і я певною мірою. Тренування все інтенсивніші і інтенсивніші. Вага на знаряддях росте. І чим далі тим серйозніше потрібно ставитись до підготовки. Не виспався за ніч - на тренуванні будеш куняти та більше боротись з лінню. Не перекусив, або взагалі збив графік харчування і все. Тренування коту під хвіст. Вага яку ти ще нещодавно долав граючись на сьогодні стає нездоланною. Звичайно якби то робити для галочки, чи для когось то проблем не було б, але ж працюю я задля мети, задля себе. Тому як би не хотілось, але схалтурити не виходить. Поступово я наближаюсь до наступної «сотні» на певних вправах. Думаю наступного місяця в моєму списку досягнень таких буде декілька. Головне дотримуватись всіх порад тренерів. І щоразу я в тому переконуюсь на власному досвіді. На початку проекту я ще мав змогу десь схалтурити. Але в час інтенсивних тренувань всі недоліки підготовки одразу видно. Повторюсь. Робота моя розпочинається дуже рано. На ранковому ефірі потрібно бути вже о 6 30. Відповідно й лягати спати потрібно раніше, щоб добре виспатись. Що, на жаль не виходить іноді. І ось, приходиш в зал, починаєш займатись, а тобі вправи ,як то кажуть «не йдуть». Між підходами бува ходиш та засинаєш. Та й коли виконуєш вправу, то зосередитись на результаті не просто. Схожа ситуація і коли зірвешся з графіку, або не дотримаєшся дієти. Коли ти нормально харчуєшся, то організм отримує всі необхідні речовини і має достатній їх запас для виконання важких навантажень. А от коли ти не встиг попоїсти… Ой, я вам кажу. Звичайно рано чи пізно при заняттях трапляються, як то кажуть «паузи». Коли організм твій досягає певної планки і завмирає в показниках. Ти не можеш працювати з підвищеною вагою. Результат ,як то кажуть «не йде». Тоді тренер, як правило, ставить попередню вагу. Але коли ти вчасно не перекусив перед тренуванням ситуація кардинально інша. Показники бува катастрофічно падають. Береш гантелі і після одного підходу ти реально «здихаєш». Не можеш працювати з вагою яку долав ще тиждень тому. Після такого уважніше слухаєшся тренера. Відступати не наша метода. :)

Говорячи про весну варто, до речі, пригадати і про ще одну хорошу подію. Як я і казав в “Evolution” готували молодих тренерів в рамках «Школи тренерів». Не часто, але мій тренер довіряв своїм учням попрацювати із своїми підопічними. Цікавий досвід, скажу я вам. Кожна нова людина це інший підхід до тренування. Але я не про те зараз. У перший день весни відбулось нагородження молодих тренерів дипломами про закінчення школи. Враховуючи що з багатьма за цей час я встиг перезнайомитись, було приємно привітати їх.

Тепер ці молоді хлопці та дівчата мають хороший старт для початку своєї кар`єри вже в якості тренерів. Приємно в рамках проекту “Маю ціль” я можу спостерігати як своєї цілі досягають інші люди які вміють ту ціль ставити і йти до неї. Це надихає в свою чергу ретельніше боротись із своїми слабостями. А за цим діло не стане. Проект триває, час ще є.

Партнер проекту: спортивний клуб "Evolution" 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую