clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Святкуємо Масляну: млинці на пиві тонкі та мереживні

Млинці можна подавати з медом, сметаною, варенням чи  згущенкою.

Млинці можна подавати з медом, сметаною, варенням чи згущенкою.. Фото: автора

Цей рецепт вирішує два питання — як приготувати смачні млинці та куди подіти склянку пива, яка залишилася після вечірки:))

Млинці виходять тонкими й дуже смачними. Смак пива не відчувається, але воно дає гарний колір і додає млинцям ажурності. Якщо ж ви не любите пиво, то можна замінити його мінералкою або квасом.

Інгредієнти:
2 яйця, склянка пива, склянка молока, склянка борошна, 1-2 ст. л. цукру, 0,5 ч. л. соди, сіль за смаком, 3-4 ст. л. олії, ванілін.

Приготування:
Збити яйця, посолити, влити пиво й молоко, постійно помішуючи. Поступово додавати борошно, поки тісто не загусне. Додати цукор, ванілін, олію, соду (тісто виходить рідкуватим, але борошна додавати не потрібно. За рахунок цього млинчики виходять тоненькі й мереживні). На сковорідку наливати по дві ложки тіста, обсмажувати по декілька хвилин із кожного боку. Можна загортати у млинчики будь-яку начинку, формувати з них пиріг або тортик.

А можна подавати «пустими» з медом, сметаною, варенням чи згущенкою.


Смачної, вам, Масляної! 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 09.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.74
25.78
27.36
27.4
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31