ye-logo.v1.2

З любов'ю до жінки. У Хмельницький завітав міжнародний Салон-турне

Культура 2948

У музеї-студії фотомистецтва показують світлини фотографів з 17 країн світу.

Ірландія, Індія, Гонконг, В'єтнам, Нідерланди, Китай, Німеччина, Україна... Роботи фотографів з цих та інших країн світу представлені у Хмельницькому. Причому усі світлини, презентовані у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва, - найкращі роботи десятого Міжнародного Салону-турне художньої фотографії «З любов'ю до жінки».
Усі світлини об'єднані однією темою — на кожній із низ зображена жінка (або жінки). Вони дуже різні: молоді і старі, сексуальні і втомлені, стрункі і повні, охайні і не дуже. Є тут і фотографія у стилі ню (оголена натура), і сюжетна зйомка, і портрети, і репортажі.

Анатолій Глеб (Україна), "Про бабусю та її індичок".

Робота Александра Гогхауса із Німеччини.


Янг Тіжну, Китай.


Цей престижний конкурс ось уже десять років проводить фотогалерея Юрія Тітовця, що у Львові. У ньому беруть участь митці з багатьох каїн світу. Зокрема, у 2015 році до конкурсу долучилася понад тисяча фотографів з 48 країн світу. Саме із цих світлин сформована хмельницька виставка, у яку увійшло півсотні найкращих робіт із 17 країн.
«Зараз ми представляємо роботи минулорічного ювілейного салону. Зараз якраз триває салон-2016, і в наступному році ми обов'язково покажемо їх у Хмельницькому», - розповів директор Хмельницького музею-студії фотомистецтва Костянтин Жданов.


Директор мущею-студії фотомистецтва Костянтин Жданов відкрив виставку.

До речі, фотосалон «З любов'ю до жінки» вже не вперше у Хмельницькому. Минулоріч його відкривав сам куратор Юрій Тітовець. Цього разу пан Юрій не зміг приїхати через хворобу.


Ху Нінг, Китай.


Костянтин Жданов проанонсував, що наступним у музеї виставлятиметься відомий фотохудожник із Харкова Володимир Оглоблін. 31 березня він привезе у Хмельницький виставку «Здрастуй, Грузія».

На відкриття виставки завітали юні фотографи, які навчалися у студії "Ракурс".

Читайте також, як 89-річний художинк Михайло Андрійчук відкрив персональну виставку картин на шевченківську тематику.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую