ye-logo.v1.2

Орден «За мужність» вручили чотирьом хмельничанам-учасникам Революції Гідності

Суспільство 2765
Нагороди вручив Олександр Симчишин
Нагороди вручив Олександр Симчишин. Фото: прес-служба міської ради

Нагороди майданівцям передав міський голова.

 У Хмельницькій міській раді сьогодні, 4 березня, четверо учасників Революції Гідності, яких Президент нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня, урочисто отримали свої відзнаки. Указ про нагородження Петро Порошенко підписав 17 лютого, тепер нагороди нарешті знайшли власників.

«Впевнений, що ніхто з вас не виходив на Майдан заради нагород, заради визнання. Робили це заради зовсім інших речей: сильної Української держави, дітей і рідних. Зважаючи на те, в якій ми зараз ситуації, наша боротьба триває, але в будь-якому випадку ми доведемо її до завершення», - звернувся до майданівців міський голова Олександр Симчишин.

За громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, нагородили Андрія Грицая, Олександра Полудніцина, Олександра Козловського, Павла Онуфрієва.

За словами Олександра Полудніцина, який на Майдані отримав поранення, ця нагорода – спільна. Він каже, його заслуга зовсім невелика, і ще є багато людей, які проявили мужність під час революції.

«Я перебував на Майдані в Києві у час відносно спокійний, у Хмельницькому був під час штурму СБУ, отримав поранення. Нагороди отримали здебільшого важкопоранені майданівці. Президент же має попрацювати і над тим, щоб відзначити інших», - вважає учасник Революції Гідності.

Нагадаємо, згідно Указу №57/2016 Президент Президента України, орденом "За мужність" нагороджено 12 подолян.

Президент відзначив подолян орденом

Майданівці вважають. що на відзнаку заслуговує ще багато людей

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую