ye-logo.v1.2

Через фальшиві документи троє людей приватизували землі охоронної зони біля річки Дністер

Кримінал 2153
Землю передали нібито для ведення особистого селянського господарства
Землю передали нібито для ведення особистого селянського господарства. Фото: vk.com

Службові особи районного відділу Держгеокадастру внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів.

Новоушицьким відділом Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури виявлено факт передачі у власність за підробленими документами 6 га земель, які розташовані у межах охоронної зони пам’ятки археології місцевого значення «Городище раннього залізного віку Рудківці» («Скіфське городище VII-II ст. до н.е.») поблизу річки Дністер.

"Встановлено, що торік службові особи районного відділу Держгеокадастру внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів про те, що ці земельні ділянки нібито відносяться до земель сільськогосподарського призначення. Надалі, на підставі підроблених документів, їх незаконно передано у власність трьом громадянам для ведення особистого селянського господарства", - повідомляє прес-служба прокуратури.

Як зазначив начальник Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Володимир Гурняк, внаслідок протиправних дій чиновників Держгеокадастру з державної власності вибули 6 га земель орієнтовною вартістю понад 1 мільйон гривень. За вказаним фактом прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Досудове розслідування доручено місцевому відділенню поліції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую