ye-logo.v1.2

У Ярмолинцях жінка на ходу випала з рейсового мікроавтобуса

Суспільство 3073
Жінку з травмами госпіталізували в травматологічне відділення
Жінку з травмами госпіталізували в травматологічне відділення. Фото: poltava.to

Вхідні двері несподівано відчинились, і пасажирка впала на проїжджу частину дороги.

Учора, 14 березня, близько 13.40 години в смт. Ярмолинці по вулиці Пушкіна з рейсового мікроавтобуса, сполученням «Хмельницький — Кам’янець-Подільський», випала 57-річна жінка. Як повідомили в поліції, під час руху автобуса вхідні двері несподівано відчинились.

“За словами водія та інших пасажирів, усі просили жінку присісти на вільне місце, але вона відмовилась, тому що незабаром, у найближчому селі Соколівка, мала виходити. Але під час руху мікроавтобуса вхідні двері несподівано відчинились, і пасажирка випала на проїжджу частину дороги", - йдеться в повідомленні прес-служби поліції.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, рану голови, рану плеча та перелом руки. Її одразу ж госпіталізували в травматологічне відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні.

Наразі мікроавтобус перебуває на штрафмайданчику. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. У рамках розслідування призначено ряд експертиз, зокрема, щодо технічної справності транспортного засобу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую