ye-logo.v1.2

У Кам'янці затримали чоловіка, який намагався вкрасти з міської ради туалетний папір і лампочки

Кримінал 3458
Затриманий приховує обличчя та відмовляється від коментарів
Затриманий приховує обличчя та відмовляється від коментарів . Фото: автора

Підозрілий чоловік час від часу вештався коридорами адмінбудівлі та при цьому дивно себе поводив.

У будівлі міськради Кам’янця 14 березня затримали чоловіка, підозрюваного в крадіжці. З приміщення адміністративної будівлі затриманий намагався винести туалетний папір та лампи освітлення, які викрутив у вбиральні.

“Більше місяця тому прибиральниці почали помічати, що з чоловічих туалетів фактично через день зникає туалетний папір та лампи. Відтоді більше уваги почали звертати на відвідувачів міської ради та відеозаписи. Було помічено підозрілого чоловіка, який час від часу вештався коридорами міськради та при цьому дивно себе поводив: на кожному поверсі він заходив до чоловічої вбиральні, і через декілька хвилин виходив, озираючись. Чотирнадцятого березня його було помічено знову”, - зазначає завідувач господарського відділу Сергій Табенський.

На місце події викликали поліцейських

Коли чоловік зібрався покинути приміщення міської ради, працівники Нацгвардії, які охороняють адмінбудівлю, попросили його показати кишені. З них чоловік дістав туалетний папір, а от лампи довелося шукати власне працівникам патрульної роти, оскільки їх він приховав у задній частині куртки. Одразу ж було викликано працівника поліції, який склав протокол про адміністративне порушення. Від коментарів журналістам В. утримується та ховає обличчя.

“Матеріали будуть направлені до суду. Швидше за все, на чоловіка чекає відповідальність за адміністративне порушення”, - зазначає поліцейський Кам’янець-Подільського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області Максим Постний.

Ірина Грінішина

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую