Гаряча тема:
- Війна
Кожна господиня, задумавши спекти торт, хоче зробити це красиво. Досягти цього досить просто, використовуючи найпростіші підручні засоби.
Ніж. За допомогою ножа зручно різати щільні бісквіти, а пухкі можуть розсипатися від такого «втручання». Тому він повинен бути довгим, гострим і з дуже тонким лезом. Попередньо потрібно зробити «насічки» по висоті майбутніх коржів і простежити, щоб всі ці позначки знаходилися на одному рівні. Злегка притримуючи бісквіт рукою і, повільно обертаючи його проти годинникової стрілки, іншою рукою різати ножем у напрямку до себе за позначками.
Лезо ножа має бути довгим, гострим та тонким.
Нитка. Для початку потрібно ножем зробити рівний надріз на бічній стінці бісквіту рівно посередині. Кінчик ножа досить вводити буквально на декілька міліметрів — наша мета зробити лише невеликий надріз по колу бісквіта. Потім необхідно взяти звичайну нитку такої довжини, щоб можна було скласти її удвічі й обігнути весь бісквіт із запасом. Залишки нитки перехрестити й тягнути в різні боки. Таким чином корж у вас розріжеться рівно й без «зазубринок» та скачування тіста всередині.
Нитка чудово впорається із розрізанням бісквіту.
Волосінь та струна. Технологія ідентична із «нитковою». Можна шматок волосіні чи гітарної струни примотати до двох олівців та використовувати таке пристосування багаторазово. А можна придбати спеціальну струну в магазині. Це пристосування дуже зручне. За його допомогою навіть найтонший бісквіт можна розрізати на декілька коржів.
Струна для бісквіту - незамінний "гаджет" для кондитера.
Пам’ятайте! Бісквітний корж розрізати й прикрашати кремом можна лише в охолодженому вигляді.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: