clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Постимо смачно: рис із арахісом по-єгипетськи

Рис із арахісом у Єгипті подають до риби.

Рис із арахісом у Єгипті подають до риби.. Фото: автора

Спробуйте приготувати цю страву, і ви станете подавати рис на гарнір набагато частіше, ніж раніше.

Важливе питання під час посту: «Де ж білки знайти, якщо від ковбаски відмовитися?» На допомогу приходять горіхи! Цим рецептиком зі мною поділилася подруга, яка нещодавно побувала у Єгипті. Вона запевнила, що рис із арахісом там подають до риби. Але страва виходить настільки смачною, що її можна їсти, не додаючи нічого. Гарнір у міру розсипчастий: не сухий і не в'язкий.

Інгредієнти:
500 г рису, велика цибулина, зубок часнику, болгарський перець (я замінила на заморожені цукіні), 150 г смаженого арахісу, маленька баночка кукурудзи, 4 помідори (у мене заморожені чері), сіль, перець, мускатний горіх.

Приготування:
Рис зварити до готовності. На сковороді розігріти олію, обсмажити дрібно нарізану цибулю і часник. Додати злегка подрібнений арахіс, смажити ще 5 хвилин, постійно помішуючи.

Потім разом з кукурудзою та болгарський перцем (цукіні) — ще 5 хвилин.

Додати дрібно порізані помідори (цілі чері). Перемішати й протушкувати протягом хвилини.


Наприкінці ввести рис.


Перемішати, посолити й поперчити, приправити спеціями.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 04.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31