clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Постимо смачно: Салат-мікс «Дві капусти»

Корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки.

Корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки.. Фото: автора

Ще один корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки.

В оригіналі цей салатик готується із журавлиною, але ціни на цю ягоду нині кусаються, тож я замість неї додала заморожену порічку. Вийшло чудово, тож сміливо використовуйте ту кисленьку ягоду, яка є під рукою.
Пропорції квашеної і морської капусти можна міняти на свій смак — мені ж подобається варіант саме «50х50».

Інгредієнти:
300 г маринованої морської капусти, 300 г квашеної капусти (не дуже кислої!), 150 г журавлини або червоної смородини (свіжої або замороженої), маленька цибулина, дрібка цукру, перець, запашна нерафінована олія.

Приготування:
З'єднати обидва види капусти. Ягоди попередньо розморозити.

Цибулю нарізати напівкільцями й облити окропом, щоб позбутися гіркоти. Все з’єднати, поцукрити, поперчити й полити олією.


Обережно перемішати, щоб не дуже почавити ягоди.

Дати салату настоятися протягом 5-10 хвилин і подавати. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31