ye-logo.v1.2

На Хмельниччині через пустощі з сірниками до реанімації потрапили двоє дітей

Суспільство 1958
Полум
Полум'я загасили, а діти потрапили до лікарні. Фото: km.mns.gov.ua

3-річний хлопчик вирішив погратися з вогнем в кімнаті, де спав його молодший братик.

У селі Городище Деражнянського району через пустощі з сірниками 16 березня виникла пожежа в житловому будинку. Як повідомляють надзвичайники, поки батьки готували сніданок у літній кухні, один із хлопчаків 2013 року народження вирішив побавитися сірниками в кімнаті, де спав його молодший брат 2015 року народження. І як результат – зайнявся диван.

“До служби порятунку зателефонували власники, які в той час перебували в літній кухні та побачили дим, що здіймався над будинком. Люди одразу кинулись до палаючої будівлі, з якої винесли двох малолітніх дітей. Після того, разом із сусідами, які прибігли на допомогу, почали гасити пожежу”, - зазначають рятувальники.

Вогнеборці пожежу площею 8 кв. м локалізували о 8:16 годині, ліквідували о 8:20 годині. Вогнем було знищено покриття, телевізор, диван, пошкоджено документи, речі домашнього вжитку. Наразі обидва братики з незначним отруєнням продуктами горіння знаходяться в реанімаційному відділенні Деражнянської центральної районної лікарні. За словами медиків, життю дітей нічого не загрожує.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую