ye-logo.v1.2

Як на Ярмолинеччині землю видавали: навіть семирічній дитині виділили ділянку

Кримінал 2034
В Яромолинецькому районі виділяли земельні ділянки навіть дітям, які там не мешкали
В Яромолинецькому районі виділяли земельні ділянки навіть дітям, які там не мешкали . Фото: panoramio.com

Для селян земельних ділянок не було, а ось для інших знайшлися

У справах 2009 року про виділення земельних ділянок в Ярмолинецькому районі поставлено крапку. Після розгляду апеляційних скарг, рішення районного суду були скасовані, а землі повернули громаді.

Сім років тому Ярмолинецькою райдержадміністрацією 5 земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею 10 гектарів із земель резервного фонду Баламутівської та Вербецько-Мурованої сільських рад передали мешканцям інших населених пунктів. І це при тому, що законодавством ці земельні ділянки мали спеціальний статус – вони надаються лише тим особам, які задіяні у соціальній сфері на селі або переїхали до нього для постійного проживання. Та для селян землі не було, а ось для інших… Навіть семирічному хмельничанину дали ділянку для ведення особистого селянського господарства!

У грудні минулого року Яромолинецький районний суд відмовив відмовив прокуратурі в задоволенні позовних вимог про скасування незаконних розпоряджень, наказів та державних актів про право власності на землю. Але нещодавно, як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, за результатами розгляду апеляційних скарг рішення районного суду були скасовані. Тепер мешканці сіл Баламутівка і Вербка-Мурована матимуть можливість отримати ці земельні ділянки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую