ye-logo.v1.2

Вперше у Хмельницькому відбудеться спеціалізована виставка нерухомості «Мої квадратні метри»

Суспільство 2787

1 та 2 квітня у Хмельницькому на виставці зберуться забудовники, влада і профільні спеціалісти для діалогу з хмельничанами.

Організатор виставки – Газета «Є».
Ми 25 років працюємо на рекламному ринку, і значна частка реклами – це все, що пов’язано з нерухомістю. Саме тому ми вирішили зібрати впливових гравців цього ринку, людей та фірми, які створюють обличчя нашого міста. По-перше, для того, щоб кожен міг представити свою продукцію, послуги та вкотре заявити про себе, поділитися новинами і досягненнями. По-друге – для діалогу про важливі, як для самих забудовників і влади, так і для головних гравців – самих хмельничан, теми.
Паралельно з виставкою нерухомості, де будуть представленні лідери будівельного ринку, фірми-забудовники, провідні спеціалісти галузі, юристи, архітектори, дизайнери тощо, проходитимуть панельні дискусії, діалоги та обговорення «гарячих» і важливих для Хмельницького тем.
У перший день, 1 квітня, обговорюватимемо дві теми.
Перша, глобальна – генеральний план міста та інфраструктура. Адже не секрет, що нинішні забудови і план міста зовсім не такий, яким бачили його проектанти, які розробляли генплан у 2008 році. Для обговорення ми запросили тодішніх архітекторів та тих, хто нині вносить корективи у їх роботу. Поговоримо і про інфраструктуру міста, особливо навколо новобудов: куди ходитимуть діти батьків, які купили квартири у новобудовах? Де будувати дороги і облаштовувати автостоянки, якщо всі клаптики землі забудовуються і так далі.
Ще одна, не менш важлива тема – створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Що мають врахувати мешканці будинків перед тим, як влада віддасть їм на утримання їхні будинки? Як організувати ОСББ, щоб не платити захмарні суми комунпослуг та як виміряти реальні витрати тепла, електрики і води у вашому будинку.
У другий день, 2 квітня, не оминемо увагою і творчий, але не менш серйозний аспект. Про модний нині стріт-арт поговоримо з точки зору соціально відповідального бізнесу та чому так активно обговорюють брендування міста: кому це потрібно і що воно дасть кожному хмельничанину.

Приємним бонусом будуть майстер-класи від дизайнерів інтер’єру «Як організувати освітлення у квартирі? Вдалі та невдалі поєднання кольорів» та «Декоративна штукатурка «1 000 креативних ідей на кожен квадратний метр».
Запрошуємо усіх 1 та 2 квітня з 10 ранку у Хмельницьку обласну філармонію. Приємні та корисні сюрпризи обіцяємо!

Наші партнери:



Слідкуйте за оновленнями на наших сторінках у Фейсбук, Вконтакті, Твіттері та Інстаграм.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую