ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському на колінах попрощались із загиблим бійцем АТО Андрієм Кухарем

Суспільство 9177
Двадцятивосьмирічний капітан восени мав отримати звання майора
Двадцятивосьмирічний капітан восени мав отримати звання майора. Фото: автора

Поховають капітана завтра, 18 березня, у селі Кугаївці Чемеровецького району, де він народився.

У Кам'янці-Подільському прощалися з 28-річним Андрієм Кухарем, який загинув 14 березня під час виконання бойового завдання. Провести його в останню дорогу прийшли колеги, бойові побратими, друзі, рідні.

Військовий неодноразово брав участь в антитерористичній операції, але остання поїздка на Схід стала для нього фатальною. Причини та обставини загибелі з’ясовуються.

“Хлопець з дитинства мріяв носити форму, тому одразу ж після закінчення 9 класу вступив до Кам’янець-Подільського військового ліцею, а в подальшому так і продовжив кар’єру військовослужбовця. За п’ять років служби в частині показав себе справжнім патріотом, відповідальним та дисциплінованим. Восени Андрій мав отримати чергове звання майора”, - розповідає друг, колега Іван Веретко.

Вшанували Героя рідні, друзі

Для військової частини А 3479 з озброєння, яка перебуває в складі 48-ї інженерної бригади Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України – це перша втрата за час проведення антитерористичної операції.

Кам’янчани проводжали Героя на колінах з оберемками квітів. Тіло загиблого доставлять до села Кугаївці, де 18 березня поховають.

Проводжали Героя, стоячи на колінах

Тіло загиблого прнесли містом до частини, де він служив

Друзі військові не стримували сліз

Проводжали капітана Андрія Кухаря з оберемками квітів

Ірина Грінішина

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую